Taal:

Specials

Impression

find us on:

Professional Tools of World Class Quality

SPTOOLS-LOGO-BLUE_ORANGEHet merk SP Tools beschikt wereldwijd over een uitstekende reputatie in het ontwikkelen van professioneel en duurzaam gereedschap van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Al meer dan 40 jaar lang is SP tools voorloper op het gebied van ontwerp en fabricage van luchtgereedschap, handgereedschap en elektrisch gereedschap. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor duurzaam professioneel gebruik. Wij streven naar de ontwikkeling van de beste producten door te luisteren naar en te voldoen aan de eisen van de professionele vakman.

toolsetWat ons onderscheidt van de rest is het brede scala en de bewezen kwaliteit van onze producten. Al onze producten zijn ergonomisch gebouwd, duurzaam, van uitstekende kwaliteit en beschikken over een modern design waardoor de gereedschappen gemakkelijk en aangenaam zijn in gebruik. Dit garandeert een snelle en efficiënte manier van werken wat uiteindelijk tijd en geld bespaart.

SP Tools biedt een uitzonderlijk kwaliteitsproduct met een levenslange garantie voor een eerlijke prijs.

Tot 2012 heeft het merk zich alleen gefocust op Australië, Nieuw Zeeland, Amerika en Azië. Daarnaast werd er veel onder private label geproduceerd voor grote merken als RODAC, Mannesmann, Würth en Hazet. In 2013 is de Europese vestiging in Nederland opgericht van waaruit de Europese markt wordt bediend. Sinds september 2014 is RobelcoCar Services dealer van SP Tools.